S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA
Variant lèxica
Ampelònim
Àrea geogràfica
Període
Font de referència
Transcripció
-
garnatxa blanca [1]
- garnatxa (blanca) (1922)
-
garnatxa blancagarnatxa (blanca)1922Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 82Per a l'elaboració del vi ranci, s'escullen "raïms el vi dels quals no tingui regust, amb preferència blancs: el macabeu, el picapoll, el garnatxa, el malvasia, són apropiats".
-
garnatxa negra [1]
- garnatxa negra (1922)
-
garnatxa negragarnatxa negraPenedès1922Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 80Entre els raïms negres, el carinyena, la garnatxa negra i el morastell són els millors.
S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA
S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA
Variant lèxica
Ampelònim
Àrea geogràfica
Període
Font de referència
Transcripció
-
1922 [2]
- garnatxa (blanca)
-
garnatxa blancagarnatxa (blanca)1922Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 82Per a l'elaboració del vi ranci, s'escullen "raïms el vi dels quals no tingui regust, amb preferència blancs: el macabeu, el picapoll, el garnatxa, el malvasia, són apropiats".
- garnatxa negra (Penedès)
-
garnatxa negragarnatxa negraPenedès1922Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 80Entre els raïms negres, el carinyena, la garnatxa negra i el morastell són els millors.