S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA

Variant lèxica
Ampelònim
Àrea geogràfica
Període
Font de referència
Transcripció
  • garnatxa blanca [1]
    • garnatxa (blanca) (1922)
    • garnatxa blanca
      garnatxa (blanca)
      1922
      Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 82
      Per a l'elaboració del vi ranci, s'escullen "raïms el vi dels quals no tingui regust, amb preferència blancs: el macabeu, el picapoll, el garnatxa, el malvasia, són apropiats".
  • garnatxa negra [1]
    • garnatxa negra (1922)
    • garnatxa negra
      garnatxa negra
      Penedès
      1922
      Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 80
      Entre els raïms negres, el carinyena, la garnatxa negra i el morastell són els millors.

S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA

S'HAN OBTINGUT 2 CITES DE PRESÈNCIA

Variant lèxica
Ampelònim
Àrea geogràfica
Període
Font de referència
Transcripció
  • 1922 [2]
    • garnatxa (blanca)
    • garnatxa blanca
      garnatxa (blanca)
      1922
      Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 82
      Per a l'elaboració del vi ranci, s'escullen "raïms el vi dels quals no tingui regust, amb preferència blancs: el macabeu, el picapoll, el garnatxa, el malvasia, són apropiats".
    • garnatxa negra (Penedès)
    • garnatxa negra
      garnatxa negra
      Penedès
      1922
      Raventós, Jaume. (1922). Art de fer bon vi, L'. Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922: p. 80
      Entre els raïms negres, el carinyena, la garnatxa negra i el morastell són els millors.