VITIS\\\\CATALANA
  • search
  • back
  • Cita de presència
  • Varietat

    garnatxa
  • Variant lèxica

    garnacha

  • Àrea geogràfica

    Empordà
  • Període

    1877
  • Font de referència

    Ruiz y Aguilar, Manuel. (1877). Cultivo de la vid en el Ampurdan. Gaceta Agrícola del Ministerio de Fomento. Vol. III, p. 404-407
  • Pàgina

    p. 407

  • Transcripció

    Las uvas bien sazonadas señalan en el gleucómetro más de 16º en la montaña, y en el llano no alcanza á 12º ordinariamente. Es de advertir que en la montaña casi es esclusiva la uva conocida por garnacha, la más azucarada de todas en este país, yendo mezcladas con ésta en el llano de Malonia, el Albillo, el Moscatell, el Cariñena, el Mandó, el Mosés, el Mollan, el Charelo, la Pasa y otras especies menos conocidas.

  • VINSEUM / ICEA-IEC

    Creative commons  by-nc

  • Què és Vitis Catalana?

    Tens una cita nova?

  • Desenvolupat per: NUBILUM

    2025

Aquest web utilitza "galetes" (cookies) de terceres parts per obtenir estadístiques d'ús de la pàgina. Si acceptes fer-les servir, se'n desarà una al teu dispositiu.
Més informació