VITIS\\\\CATALANA
  • search
  • back
  • Cita de presència
  • Varietat

    macabeu
  • Variant lèxica

    macabeo

  • Àrea geogràfica

    Catalunya
  • Període

    1871
  • Font de referència

    Aragó, Buenaventura. (1871). Tratado completo sobre el cultivo de la vid y elaboracion de vinos de todas clases, adicionado con una guia practica de la fabricacion de las sidras y cervezas. Madrid : Mariano Escribano, 1871
  • Pàgina

    p. 37

  • Transcripció

    En Cataluña las cepas que comunmente dominan en los viñedos que producen los caldos de primera calidad, son: el Macabeo, moscatel, cartuxá, etc., para producir vinos blancos; el pinuelo vulgo sumoy, cruixenc, Mataró, salxén, etc., para fabricar vinos tintos de color fuerte y alcohólicos; si de medio color, la malvasía y la garnacha, y para vinos flojos el pansal, el palop y otros en gran número.

  • VINSEUM / ICEA-IEC

    Creative commons  by-nc

  • Què és Vitis Catalana?

    Tens una cita nova?

  • Desenvolupat per: NUBILUM

    2025

Aquest web utilitza "galetes" (cookies) de terceres parts per obtenir estadístiques d'ús de la pàgina. Si acceptes fer-les servir, se'n desarà una al teu dispositiu.
Més informació