VITIS\\\\CATALANA
  • search
  • back
  • Cita de presència
  • Varietat

    forcallada
  • Variant lèxica

    forcallá

  • Àrea geogràfica

    València (Província)
  • Període

    segle XIX | 1909
  • Font de referència

    Junta Consultiva Agronómica. (1911). Invasión filoxérica en España y estado en 1909 de la reconstrucción del viñedo, La. Madrid : Ministerio de Fomento. Dirección General de Agricultura, Minas y Montes, 1911
  • Pàgina

    p. 122

  • Transcripció

    Las variedades de vid que predominaban en los viñedos destruídos, son: Monastrell, Bobal, Forcallá, Moscateles, Meseguera, Garnacha dulce y tintórea, Moravia, Arcos, Valenci, Bochet de Chelva, Planta fina, Planta nova, Grumer, Ros de Gayata y otras. Las principales variedades indigenas injertadas sobre los patrones americanos empleados en la reconstitución de los viñedos, son: Monastrell, Garnacha dulce, Forcallá, Meseguera y Moscatel, siendo esta última preferida para el consumo directo y las anteriores por la bondad de los vinos que produce.

  • VINSEUM / ICEA-IEC

    Creative commons  by-nc

  • Què és Vitis Catalana?

    Tens una cita nova?

  • Desenvolupat per: NUBILUM

    2025

Aquest web utilitza "galetes" (cookies) de terceres parts per obtenir estadístiques d'ús de la pàgina. Si acceptes fer-les servir, se'n desarà una al teu dispositiu.
Més informació