-
Autor/s
García de los Salmones, Nicolás
-
Títol
Clases de vid cultivadas y los vinos obtenidos, Las
-
Font
Economía y técnica agrícola. p. 141-150
-
Publicació
Madrid : Ministerio de Agricultura, 1935
AQUEST DOCUMENT CONTÉ 62 CITES DE PRESÈNCIA
- aledo (aledo, Comunitat Valenciana)
- al·leluia (aleluya, Illes Balears (Província))
- batista (batista, Illes Balears (Província))
- boval (bobal, Comunitat Valenciana)
- cagat (quigat, Illes Balears (Província))
- callet (callet, Illes Balears (Província))
- calop (calop, Illes Balears (Província))
- carinyena (cariñena, Catalunya)
- carinyena (cariñena, Empordà)
- carrega-rucs (carregasomera, Catalunya)
- cruxilló (cruxilló, Comunitat Valenciana)
- escanyavella (escañaveya)
- fogoneu (fogoneu)
- forcallada (forcallá, Comunitat Valenciana)
- francès (franseset, Comunitat Valenciana)
- gargollassa (gargollassa, Illes Balears (Província))
- garnatxa (garnacha (negra), Comunitat Valenciana)
- garnatxa (garnacha comun negra, Empordà)
- garnatxa (garnacha común (negra), Comunitat Valenciana)
- garnatxa (garnacha negra, Catalunya)
- garnatxa blanca (garnacha blanca, Catalunya)
- gateta (gateta, Comunitat Valenciana)
- giró (giró, Illes Balears (Província))
- macabeu (macabeo, Barcelona (Província))
- macabeu (macabeo, Catalunya)
- macabeu (macabeo, Empordà)
- malvasia (malvasia, Catalunya)
- malvasia (malvasia, Empordà)
- malvasia (malvasia, Illes Balears (Província))
- malvasia (malvasia, Poboleda)
- malvasia (malvasia, Sitges)
- mandó (mandó, Catalunya)
- messeguera (merseguera, Comunitat Valenciana)
- monastrell (monastrell, Barcelona (Província))
- monastrell (monastrell, Catalunya)
- monastrell (monastrell, Comunitat Valenciana)
- montònec (montona, Illes Balears (Província))
- morenillo (morenillo, Albacete (Província))
- morenillo (morenillo, Comunitat Valenciana)
- morenillo (morenillo, Múrcia (Província))
- moscatell (moscatel, Comunitat Valenciana)
- màntua (manto negro, Illes Balears (Província))
- pampolat (pampolat rodat, Illes Balears (Província))
- pampolat (pampolat, Comunitat Valenciana)
- pansa (pansé, Catalunya)
- pansal (pansa blanca [xarel·lo], Illes Balears (Província))
- pansal (pansalet, Comunitat Valenciana)
- parellada (parellada, Barcelona (Província))
- parellada (parellada, Catalunya)
- picapoll blanc (picapolla, Catalunya)
- rosseti (rosaki, Comunitat Valenciana)
- sabater (sabater, Illes Balears (Província))
- sumoll (sumoll, Barcelona (Província))
- sumoll (sumoll, Catalunya)
- tintorera (garnacha tintorera, Comunitat Valenciana)
- tortosí (tortosí, Comunitat Valenciana)
- valencí (valenci, Comunitat Valenciana)
- vi verd (vi vert, Olot)
- vinater (vinatés, Illes Balears (Província))
- xarel·lo (xarello, Barcelona (Província))
- xarel·lo (xarelló, Catalunya)
- xixona (jijona, Comunitat Valenciana)